Nejnovější recenze ze sekce Radiátory
Při výměně radiátoru (původní prorezl v místě napojení příčky do bočního svislého profilu) jsem zjistil, že i když je to stejný typ, je kratší o dva centimetry než tentýž před 11 lety a je problém s dopasováním radiátoru na stávající přívody. Úchyty radiátoru jsou jiné - už nedrží za příčku, ale mezi příčkami a tedy nevycházejí stejně jako původní a musí se vrtat nové díry. (Což není problém, ale je to škoda, že v obkladech jsou pak vidět původní díry po hmoždinkách. U totožného typu radiátoru je to mínus.)
- Funguje
ucel splnuje
přehledné stránky pro můj výběr
- Obchod má dobrou cenu za tento tip radiatoru.
Zatím není zcela odzkoušeno.
Kvalitní zboží, vše bylo připraveno. Nemusel jsem shánět hmoždinky a šrouby. Již namontováno a funguje dobře. Oceňuji vypínač ve vidlici, nemusí se stále vytahovat ze zásuvky.
- Čisté napojeni nerezových trubek,pěkné provedení,zatím nezapojeno,tak snad nepoteče ;-)
- První žebro hřeje jen z části a předposlední žebro nehřeje vůbec.
- vyhovuje nasim potrebam
- výhoda radiátoru tkví v tom, že radiátor v zimě topí
moderní design, pěkné zpracování, plně spokojen
zatím není v provozu
Dobrá cena,produkt splnuje to ,co jsem od něj čekal
- Nový radiátorek. Hezké zpracování. Co jiného dodat.
- Nic záporného jsem nenašel.
Malé, nezabere moc místa, přesto výkonné. Nejenže suší, ale vyhřívá celou koupelnu. Žebříky se špatně zbavují od prachu, tohle se nezapráší. Prostě paráda. Maximální spokojenost.
- tradice kvalita
- Kvalita spracováni,hmotnost a jednoduchá instalace.